Thursday, October 05, 2006

STENENGOOIENDE ROTJONGENS - REACTIE OP STOMME NEDERLANDSTALIGE OPMERKINGEN OVER DE PALESTIJNEN

Waarom word ieder die het niet met Araabsch huigelaardij geheel eens is, onmiddelijk als jood bestempeld? En waarom beschouwen Arabieren en linkse Europeanen dat trouwens als een verwijt? Racisme, mischien?


Als die stomme Palestijnse keinders werkelijk niets beter te doen hebben dan als schild voorop te gaan voor sluipmoordenaars heb ik geen bezwaar als er enkelen sneuvelen. En blijkbaar hebben de Palestijnen zelf daar ook niet zo'n bezwaar tegen.


De moffen hebben in een halve decenium vijf miljoen joden vermoord. De Israelieten hebben in een halve eeuw minder dan vijftigduizend Palestijnen het paradijs in geholpen. Dat's stukken minder dooien dan toen Irak en Iran, bijde vrome Muslim staten, elkaar tegen het lijf gingen. Ik zou eerder zegen dat wat jegens de Koerden gedaan werd en nog steeds word een 'modern holocaust' zal blijken. Evenals wat tegen de Berber volkeren word gedaan (men zou zelfs kunnen zeggen dat ieder die zich 'Arabier' noemt per definitie een racist is). Dus de terminologische keuze omtrent de Palestijnsche kwestie is wel bijzonder overdreven.

No comments:

Search This Blog

MORE SMUGGLED LUXURY

Porkchops, milk tea, and the morning news from elsewhere on the telly in a restaurant with no tourists. It would be nice if they had more bu...